Ім’я:

Костянтин Грубич

Чим займається Телеведучий, Журналіст
Дата народження: 20 серпня, 1968 року
Місце народження: Полтава, Україна
Зріст: - см.
Вага: 68 кг.
Знак Зодіаку: Лев
Сімейний стан: Одружений
Посилання:

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Костянтин Грубич - це журналіст з душею гурмана, чиї ефіри перетворюють кухню на сцену, де інгредієнти оживають, ніби герої епосу, а глядачі смакують не лише їжею, а й розмовами про життя. Народжений у Полтаві, де козацькі традиції переплітаються з ароматом вареників, він виріс серед перших репортажів і мрій про великий екран, ставши голосом, що балансує між новинами та кулінарними шедеврами. Його шлях - від газетних шпальт до телевізійних студій, де кожна програма - це місток між поколіннями, а гумор - спеція для правди.

Дата і місце народження

 

20 серпня 1968 року в Полтаві, серці козацької України, де бісквітні поля шепочуть про давні перекази, народився Костянтин Володимирович Грубич. Місто, сповнене літературних тіней Гоголя та кулінарних таємниць, стало його першим “рецептом”: юний хлопець ріс серед вуличних ароматів і перших новинних іскор, ніби доля вже готувала йому мікрофон з присмаком свіжої випічки.

Перші публікації в полтавських газетах ще школярем: юний Костянтин писав про локальні історії, ніби тренуючись на “маленьких рецептах” журналістики.

Школа і освіта

 

Шкільні роки в Полтаві пройшли в ритмі уроків і перших публікацій, де Костянтин уже друкувався в місцевій пресі, балансуючи між підручниками та пером репортера. Деталі про університетські стіни лишаються скромними, але його фах журналіста – це ковальня, де теорія етики змішувалася з практикою, ніби тісто з начинкою, готуючи до ефірів, де слова стають настільки ж смачними, як домашній пиріг.

“Знак якості” – його фірмовий “інгредієнт”: шоу, де кулінарія стає подорожжю в історію, а гості жартують, що “Грубич смачніший за страву”.

Кар’єра

 

Карьера Грубича – це ароматний букет проєктів, де кожен етап додає спецій до його медійного портфоліо. Початок у 1980-х – перші публікації в газетах Полтави, де юний автор ковтав історії, ніби шматочки хліба. Переїзд до Києва кинув його в вир телебачення: з 1990-х – репортер на державних каналах, де репортажі про культуру лунали з ентузіазмом мандрівника. 

Прорив“Знак якості” на “1+1” у 2000-х, кулінарно-історичне шоу, де рецепти переплітаються з анекдотами, а гості – від шефів до зірок – розкриваються за столом. З 2010-х – ведучий “Твій день” та “Сніданок з 1+1”, де ранкові ефіри наповнені гумором і новинами, ніби кава з корицею. Автор книг про українську кухню, лауреат “Телетріумфу”, він – хроніст смаку, де журналістика зустрічає гастрономію, а скандали уникають, як пересоленої страви. Сьогодні його ефіри – компас для глядачів, що шукають затишку в часи турбот.

У день народження 2024-го ефір “Сніданку” прикрасили пиріг Незалежності – символ, що солодкість життя в Україні.

Сім’я

 

Сімейне життя Костянтина – це теплий рецепт, де кохання тримається роками, а діти – найсмачніші плоди. Одружений, з дружиною, що лишається за кадром, як таємний інгредієнт успіху, він виховує доньку Владиславу та сина Ярослава – юних мрійників, що успадкували татову харизму й любов до розмов за столом. Полтавські корені навчили родину стійкості, а Київ додав шарму: “Сім’я – мій найкращий рецепт щастя”, – зізнається Грубич, тримаючи близьких подалі від софітів, ніби скарб у шафці з припасами.

Донька Владислава та син Ярослав – його “домашні критики”: тестують рецепти й сміються з татових жартів за кадром.

Сучасність

 

У 2025-му, на 57-му році, Костянтин Грубич – на піку, як свіжий хліб з печі: продовжує “Сніданок з 1+1”, де його гумор розсіює ранковий туман новин, а “Знак якості” оживає в онлайн-форматах, збираючи тисячі переглядів рецептами з душею. Активний у соцмережах, де 200 тисяч фоловерів смакують його рефлексіями про війну, культуру та прості радощі, – нещодавно, в серпні, привітав себе “пирогом Незалежності” в ефірі. Як автор нових книг, менторує молодих ведучих, нагадуючи: “Життя – як шоу, головне – правильна подача”. У часи, коли затишок – розкіш, Костянтин пече надію, перетворюючи студію на дім для мільйонів.

Мріє про книгу мандрів: “Подорожувати Україною смаком – від Полтави до Карпат”, де кожна глава – нова страва з душею.

Використання фото: П.4 ст.21 ЗУ “Про авторські та суміжні права – “Відтворення з метою висвітлення поточних подій засобами фотографії або кінематографії, публічне повідомлення або повідомлення творів, побачених або почутих під час таких подій, в обсязі, виправданому інформаційною метою.”

Міша Коллінз

9 хвилин на перегляд

Емі Адамс

7 хвилин на перегляд

Г’ю Джекман

8 хвилин на перегляд

Вілл Сміт

13 хвилин на перегляд

Шон Карр

10 хвилин на перегляд

Армі Куусела

10 хвилин на перегляд

Міша Коллінз

9 хвилин на перегляд

Сергій Сосєдов

8 хвилин на перегляд

Денієл Крейг

10 хвилин на перегляд